Reparation av iPhone 11 Pro Max antenn

TillgänglighetI lager
SKU
ip361
999,00 kr
Brands:

Upplver du brytningar i samtal eller problem att få kontakt? Det kan vara din iPhone 11 Pro Max antenn som är sönder. Det kan bero på att mobilen tappats eller på annat sätt utsats för slitage. Våra experter på Fixiphone har lång erfarenhet av iPhone och reparerar din iPhone 11 Pro Max antenn snabbt och professionellt. Kom in till oss på Fixiphone en timme och vandra vidare med fullt fungerande iPhone 11 Pro Max. Välkommen på Drop-in

Om din iPhone 11 Pro Max inte hittar nätverket då är dags att byta antennen. Att byta antenn på iPhone 11 Pro Max tar ca en timme och efter reparationen ska telefonen hitta nätverket som det ska. Hos Fixiphone kan vi hjälpa dig med detta snabbt och enkelt, besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av iPhone 11 Pro Max antenn
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.