Reparation av Huawei P30 Pro baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hup042
1 299,00 kr
Brands:

Är baksidan av din Huawei P30 Pro full av repor eller har den en spricka? Det är såklart inte lika trevligt som att ha en hel och fräsch Huawei. Det är därför vi på Fixiphone finns. Vi reparerar din Huawei P30 Pro snabbt och smidigt i butiken eller så kan du kontakta oss online via vår webbshop om det passar dig bättre. Ett så pass simpelt problem är ingen match för våra rutinerade mobilreparatörer. Välkommen att besök Fixiphone idag.

Byte av glasbaksida Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P30 Pro för baksida till oss. Vi lagar din Huawei P30 Pro baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei P30 Pro baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.