Reparation av Huawei P30 Lite baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hup037
799,00 kr
Brands:

Är baksidan på din Huawei P30 Lite full med repor eller sprickor? Det är lätt hänt när vi använder mobilen titt som tätt under dagen. Som tur är finns det också en enkel lösning: Fixiphone! Vi tillhandahar experter med många års erfarenhet inom branschen som reparerar baksidan på din Huawei P30 Lite snabbt och effektivt till ett förmånligt pris. Välkommen att lämna in din Huawei på lagning i någon av våra butiker idag, eller kontakta oss online via vår webbshop.

Byte av glasbaksida Huawei P30 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P30 Lite för baksida till oss. Vi lagar din Huawei P30 Lite baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei P30 Lite baksidan
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/