Reparation av Huawei P Smart baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hup019
699,00 kr
Brands:

Hos Fixiphone tillhandahar vi mobilreparatörer med många års erfarenhet inom branschen. Har baksidan på din Huawei P Smart börjat få repor eller kanske till och med sprickor? Då rekommenderar vi på Fixiphone professionell reparation av din enhet. Lämna in din enhet idag så reparerar vi baksidan medan du kan uträtta ärenden eller ta en glass i solen. Välkommen att besöka oss i en butik nära dig eller kontakta oss online via vår webbshop.

Byte av glasbaksida Huawei P Smart hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart för baksida till oss. Vi lagar din Huawei P Smart baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei P Smart baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.