Huawei Mate 20 Lite skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hwm032
1 799,00 kr
Brands:

Finns det repor på skärmen eller har du råkat tappa din Huawei Mate 20 Lite i backen så att det uppstått sprickor? Är touch sönder eller finns det pixlar som visar fel eller ingen färg, vilket kan vara trasig LCD, går det inte längre att använda Huawei som tänkt. Då är det dags att lämna in din mobil på professionell reparation, och det är något vi på Fixiphone är stolta över att erbjuda. Våra erfarna tekniker reparerar din Huawei Mate 20 Lite snabbt och effektivt med delar av originalkvalitet direkt i butiken. Vi finns från Linköping i söder till Luleå i norr och online i vår webbshopp. Och du, det är snällare mot både din plånbok och miljön än att köpa en ny Huawei Mate 20 Lite. Välkommen till Fixiphone idag.

Byta skärm Huawei Mate 20 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 20 Lite för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Mate 20 Lite skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 20 Lite skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/