Reparation av Huawei Honor 9X baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hon085
799,00 kr
Brands:

Har du råkat tappa din Huawei Honor 9X i backen så att det bildats repor eller sprickor på baksidan, eller har den till och med fått en buckla? Inga problem, våra rutinerade tekniker på Fixiphone reparerar den med delar av originalkvalitet direkt på Drop-in. Lämna in din Huawei Honor 9X på reparation i en Fixiphonebutik nära dig idag, eller kontakta oss online via vår webbshop, så får du snabbt igen den lika fräsch som när den var ny. Välkommen till Fixiphone.

Byte av glasbaksida Huawei Honor 9X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 9X för baksida till oss. Vi lagar din Huawei Honor 9X baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei Honor 9X baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.