Reparation av Huawei Honor 8 X baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hon057
799,00 kr
Brands:

Det är lätt hänt att det blir repor eller till och med en spricka på baksidan av Huaewi Honor 8 X när den används kontinuerligt. Känner du igen dig? Räds ej, lösningen finn hos Fixiphone. Våra experter lagar snabbt och enkelt din Huawei Honor 8 X baksida direkt i butiken när du lämnar in den på Drop-in. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och online i vår webbshop. Lämna in den idag och få igen en känslan av en ny mobil redan samma dag. Vi ses hos Fixiphone.

Byte av glasbaksida Huawei Honor 8 X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 8 X för baksida till oss. Vi lagar din Huawei Honor 8 X baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei Honor 8 X baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.