Reparation av Huawei Honor 5C-7 Lite baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hon022
799,00 kr
Brands:

Har din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite fått repor eller en spricka på baksidan? Det händer oss alla lite då och då att vi tappar mobilen i backen och därför erbjuder vi på Fixiphone Drop-in i alla våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, och reparerar din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite redan samma dag vi får in den. Så passa på att besöka oss i butik eller via vår webbshop idag för professionell reparation av din Huawei och upplev återigen känslan av en ny mobil, till ett mycket lägre pris. Vi ses hos Fixiphone.

Byte av glasbaksida Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite för baksida till oss. Vi lagar din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei Honor 5C-7 Lite baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.