Reparation av Honor 9X laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hon089
799,00 kr
Brands:

Är din Huawei honor 9X laddningsuttag sönder? Laddar inte din mobil som den ska kan det bero på att slitage skadat laddporten eller att smuts, fukt eller damm tagit sig in där det inte ska vara. Besök oss i en Fixiphonebutik nära dig idag eller i vår webbshop på internet för service av högsta kvalitet. Våra certifierade mobilreparatörer lagar din Huawei Honor 9X laddport direkt på Drop-in medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika på stan. Välkommen till Fixiphone.

Byta laddkontakt Huawei Honor 9X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 9X för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei Honor 9X ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Honor 9X laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.