Reparation av Honor 8 X laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hon061
799,00 kr
Brands:

Känner du igen dig i följande? Din Huawei Honor 8 X närmar sig 0% och du hittar en laddare och elluttag, men det går inte att ladda mobilen. Du vänder och vrider på hela konstellationen av sladd och mobil utan framgång. Det kan vara så att fukt, smuts eller damm tagit sig in där det inte ska vara, eller så kan din Huawei Honor 8 X laddningsuttag blivit slitet efter regelbunden användning. Oavsett orsak finns en snabb och smidig lösning i en Fixiphonebutik nära dig. Vi reparerar din Huawei Honor 8 X laddport direkt i butiken när du lämnar in den på Drop-in idag. Om du inte kan ta dig till någon av våra butiker kan du alltid ta kotakt med oss via vår webbshop på internet. Välkommen att hälsa på oss idag. Vi ses.

Byta laddkontakt Huawei Honor 8 X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 8 X för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei Honor 8 X ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Honor 8 X laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.