Reparation av Honor 5C-7 Lite laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hon026
799,00 kr
Brands:

En Huawei Honor 5C-7 Lite med trasigt laddningsuttag är som en bil som inte går att tanka: Det finns inte mycket användning för den. Som tur är finns en snabb och smidig lösning till hands hos Fixiphone. Efter många år i branschen har vi erfarenheten som krävs för att reparera din Huawei Honor 5C-7 Lite laddport direkt på Drop-in i butik. Om det passar dig bättre kan du via vår webbshop online skicka in din Huawei för reparation per post. Vi lagar mobilen samma dag som vi får tillgång till den, oavsett om skadan beror på fukt eller smuts som tagit sig in på fel ställer eller slitage efter frekvent användning. Välkommen till Fixiphone för professionell reparation av din Huawei.

Byta laddkontakt Huawei Honor 5C-7 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 5C-7 Lite för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei Honor 5C-7 Lite ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Honor 5C-7 Lite laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.