Reparation av Honor 10 laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hon096
799,00 kr
Brands:

Laddar inte din Huawei Honor 10 som förr? Har du provat massor av olika laddsladdar utan att de får kotakt med din Huawei Honor 10 laddningsuttag? Laddporten kan vara trasig på grund av slitage eller att fukt, smuts eller damm tagit sig in på fel ställe. Hos Fixiphone har vi expertisen som krävs för att snabbt och effektivt reparera din Huawei Honor 10 laddport. Välkommen att besöka oss i butik eller online i vår webbshop idag så reparerar våra erfarna tekniker din Huawei Honor 10 laddningsuttag samma dag vi får mobilen. Inget mer krångel med att ladda, bara stoppa in sladden och få igen procent direkt. Vi ses hos Fixiphone.

Byta laddkontakt Huawei Honor 10 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 10 för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei Honor 10 ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Honor 10 laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/