Reparation av framkamera Samsung S8 Plus

TillgänglighetI lager
SKU
sams-016
999,00 kr
Brands:

En fungerande bakkamera till din Samsung S8 Plus är nödvändigt om du ska hålla videosamtal eller ta bilder framifrån. Varför har det blivit fel på kameran? Det finns många olika anledningar till varför din Samsung S8 Plus frontkamera kan gå sönder. Det kan vara att det kommit in smuts eller vätska eller att den gått sönder i ett fall. Kom in till vår Fixiphone verkstad på drop in eller på bokad express reparation. Välkommen in!

Byt framkamera på Samsung S8 Plus hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Samsung S8 Plus för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Samsung S8 Plus
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.