Reparation av framkamera Samsung Note 7

TillgänglighetI lager
SKU
samnote-006
999,00 kr
Brands:

Idag används framkamerorna till våra mobiltelefoner flitigt. Det används främst till att ta selfies, för videosamtal och för ansiktsigenkänning. En trasig framkamera kan göra så att det svartnar under videosamtal eller att linsen inte kan fokusera. Oberoende fel på din framkamera så kan våra professionella tekniker på Fixiphone åtgärda problemet. Ring eller kom förbi oss om du har några frågor.

Byt framkamera på Samsung Note 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Samsung Note 7 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Samsung Note 7
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.