Reparation av framkamera iPad Mini 4

TillgänglighetI lager
SKU
ipad080
899,00 kr
Brands:

Visst är det enkelt att kunna dra fram din iPad Mini 4 när du behöver delta i viktiga videomöten eller kontakta vänner via Facetime? Snabbt och smidigt precis som iPad Mini 4 är tänkt att fungera. Ifall din framkamera till iPad är trasig välkomnar våra erfarna tekniker på Fixiphone dig att kontakta oss antingen i butik eller via vår webshopp för professionell reparation. Vi lagar din iPad Mini 4 snabbt och smidigt på högst en timme. Välkommen att besöka oss idag.

Byt framkamera på iPad Mini 4 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din iPad Mini 4 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera iPad Mini 4
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/