Reparation av framkamera Huawei Y6

TillgänglighetI lager
SKU
huy019
799,00 kr
Brands:

Visst är det skönt att kunna prata med sina nära och kära via videosamtal så att de kan se dig? Huawei Y6 har en framkamera som tillåter bra selfies och videosamtal, så länge den fungerar som den ska. Är framkameran på din Huawei Y6 sönder? Ta tillfället i akt och lämna in den på professionell reparation i en Fxiphonebutik nära dig idag. Om du inte har möjlighet att besöka oss i butik finns vi också online i vår webbshop för service av högsta kvalitet. Våra erfarna mobilreparatörer använder delar av originalkvalitet när vi reparerar din Huawei Y6 framkamera så att du kan förvänta dig ett likvärdigt resultat som innan skadan, redan samma dag. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Y6 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Y6 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Y6
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/