Reparation av framkamera Huawei P 40 PRO

TillgänglighetI lager
SKU
hup081
999,00 kr
Brands:

Om din framkamera till Huawei P40 Pro är sönder har du säkerligen märkt hur mycket du i vanliga fall använder den. Vi på Fixiphone vill hjälpa dig glömma det igen. Våra experter reparerar din Huawei P40 Pro framkamera snabbt och effektivt medan du kan titta runt på stan eller ta en fika. Eftersom att vi använder delar av originalkvalitet kan du förvänta dig att framkameran fungerar som ny igen efter reparationen. Kika förbi i en butik nära dig idag för professionell reparation av din Huawei, eller titta in i vår webbshop på internet. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei P40 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P40 Pro för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P 40 PRO
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/