Reparation av framkamera Huawei P30 Pro

TillgänglighetI lager
SKU
hup045
699,00 kr
Brands:

Är framkameran på din Huawei P30 Pro trasig? Kan du inte fånga hela din skönhet i en selfie eller längre delta i videosamtal med dina vänner? Då är det dags för reparation av din Huawei P30 Pro framkamera. Lyckligtvis är vi på Fixiphone experter på mobilreparation av alla de slag. Lämna in din Huawei till en Fixiphonebutik nära dig idag för professionell reparation. Om det passar dig bättre kan du alltid kontakta oss online via vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P30 Pro för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P30 Pro
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.