Reparation av framkamera Huawei P30 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hup040
699,00 kr
Brands:

Framkameran är en av de mest använda och uppskattade funktionerna i en modern mobil, både för att ta selfies och för att delta i videosamtal. Det uppstår såklart slitage efter ett tag när mobilen och framkameran används flitigt. Därför erbjuder vi på Fixiphone reparation av Huawei P30 Lite framkamera till ett förmånligt pris, både billigare och miljövänligare än att köpa ny teknik men med samma goda resultat. Har framkameran på din Huawei P30 Lite gått sönder? Blir kvalitén på bilderna dålig eller går det inta att fotografera? Lämna in din Huawei på lagning hos våra experter i butik idag eller kontakta oss via vår webbshop på internet. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei P30 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P30 Lite för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P30 Lite
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/