Reparation av framkamera Huawei P20 PRO

TillgänglighetI lager
SKU
hup069
699,00 kr
Brands:

En av de mest uppskattade funktionerna i en modern mobil är framkameran som används flitigt både för att ta selfies och för att delta i videosamtal. Den gör det enkelt att kommunicera på distans och att fånga ögonblick med vänner i vardag och på fest. Har din Huawei P20 Pro en trasig framkamera? Inga problem, det löser våra erfarna mobilreparatörer på Fixiphone. Lämna in din Huawei till en Fixiphonebutik nära dig idag så reparerar vi snabbt och säkert din Huaweis framkamera medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika. Vi finns både i butik, från Linköping i söder till Luleå i norr, och online i vår webbshop. Vi ses hos Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei P20 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P20 Pro för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P20 PRO
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/