Reparation av framkamera Huawei P20 LITE

TillgänglighetI lager
SKU
hup028
699,00 kr
Brands:

En av de mest frekvent använda funktionerna i en modern mobil är framkameran. Vi använder den både för att ta selfies och delta i videosamtal. Är framkameran på din Huawei P20 LITE sönder? Behöver den repareras? Det löser våra certifierade tekniker på Fixiphone i ett nafs. Vi använder originaldelar för att reparera din trasiga Huawei P20 LITE framkamera vilket gör att du får samma goda kvalitet som när din Huawei var ny. Lämna in din Huawei P20 till en Fixiphonebutik nära dig för förstklassig reparation av din enhet. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och du kan alltid kontakta oss online via vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor P20 LITE hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor P20 LITE för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P20 LITE
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/