Reparation av framkamera Huawei P Smart Z

TillgänglighetI lager
SKU
hup063
699,00 kr
Brands:

Huawei P Smart Z har inbyggd pop-up kamera med 16 megapixlar för riktigt bra selfies, så länge den fungerar vill säga. Märker du att din framkamera krånglar eller att den är trasig erbjuder vi på Fixiphone professionell reparation av din Huawei. Lämna in den på lagning idag för en fungerande framkamera av samma kvalitet som hos en ny Huawei P Smart Z. Vi finns både i butik och online i vår webshop. Välkommen in till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei P Smart Z hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart Z för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P Smart Z
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.