Reparation av framkamera Huawei P Smart Plus

TillgänglighetI lager
SKU
hup051
699,00 kr
Brands:

Om din Huawei P Smart Plus har en trasig framkamera blir det svårt att ta bra selfies eller delta i videosamtal. Det förstör onödigt upplevelsen med Huawei. Därför erbjuder vi på Fixiphone ett billigare och miljövänligare alternativ än att köpa en ny Huawei P Smart Plus: Professionell reparation av din Huawei framkamera. Våra experter reparerar snabbt och säkert framkameran med originaldelar så att du får samma höga standard på bilderna och videosamtalen som när du först införskaffade den. Lämna in din Huawei på Drop-in i någon av våra butiker idag, eller kontaktat oss online via vår webbshop, för professionell hjälp med din teknik. Vi ses hos Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei P Smart Plus hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart Plus för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P Smart Plus
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/