Reparation av framkamera Huawei P 40

TillgänglighetI lager
SKU
hup087
699,00 kr
Brands:

Idag är framkameran en av de mest använda och uppskattade funktionerna hos en modern mobil. Den tillåter oss att ta selfies och att delta i videosamtal, vilket blivit viktigare än någonsin under dessa tider. Om din framkamera till Huawei P 40 är trasig rekommenderar vi på Fixiphone professionell reparation. Våra kunniga mobilreparatörer lagar framkameran till din Huawei P 40 snabbt och effektivt med originaldelar så att du kan förvänta dig samma höga kvalitet som när din Huawei var ny. Välkommen att hälsa på oss i butik eller online via vår webbshop.

Byt framkamera på Huawei P40 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P40 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P 40
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/