Reparation av framkamera Huawei Mate 20

TillgänglighetI lager
SKU
hwm011
999,00 kr
Brands:

Med framkameran inbyggd i en liten droppformad böjning i övre delen av skärmen märker du knappt att den är där… Förrän den inte längre fungerar. Om du märkt att dina selfies tappat i kvalitet beror det nog inte på dig, det kan vara framkameran som fått en skada. Den är viktig också för att kunna delta i videosamtal. Därför erbjuder vi på Fixiphone snabb och smidig reparation av din Huawei Mate 20 direkt i butiken, från Linköping i söder till Luleå i norr. Dessutom kan du alltid besöka oss online i vår webbshop för professionell service av din mobil. Lämna in din Huawei på lagning idag så reparerar våra erfarna tekniker framkameran på momangen. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 20 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Mate 20
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/