Reparation av framkamera Huawei Mate 10

TillgänglighetI lager
SKU
Hua356-05
999,00 kr
Brands:

Visst är det skönt att kunna prata med sina nära och kära via videosamtal så att de kan se dig? Huawei Mate 10 har en framkamera som tillåter bra selfies och videosamtal, så länge den fungerar som den ska. Är framkameran på din Huaweu Mate 10 sönder? Lämna in den på reparation hos en Fxiphonebutik nära dig idag eller besök oss online i vår webbshop för service av högsta kvalitet. Våra erfarna tekniker använder delar av originalkvalitet och reparerar framkamera redan samma dag. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor Mate 10 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor Mate 10 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Mate 10
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/