Reparation av framkamera Huawei Mate 10 Pro

TillgänglighetI lager
SKU
hwm029
999,00 kr
Brands:

En modern mobil är så mycket mer än bara en traditionell telefon. Med framkameran kan du både skicka selfies och fånga speciella stunder med dina vänner och delta i videosamtal på distans, så länge den fungerar vill säga. Om din Huawei Mate 10 har en trasig framkamera är det dags för snabb och säker reparation hos Fixiphone. Vi har expertisen som krävs för att reparera din Huawei med delar av originalkvalitet direkt i butiken, så att du kan fortsätta använda den precis som vanligt redan samma dag. Lämna in din Huawei Mate 10 hos en Fixiphonebutik nära dig eller kontakta oss online via vår webbshop för professionell reparation. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Mate 10 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 10 Pro för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Mate 10 Pro
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/