Reparation av framkamera Huawei Honor 9X

TillgänglighetI lager
SKU
hon088
799,00 kr
Brands:

Det är väldigt smidigt att kunna se och synas av de du pratar med i mobilen med hjälp av Huawei Honor 9X framkamera. Den tar också fantastiska selfies, så länge den fungerar som den ska. Har du märkt att din Huawei Honor 9X är trasig? Hos Fixiphone erbjuder vi reparation av framkameran snabbt och säkert direkt på Drop-in. Lämna in den i en av våra många butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag eller kontakta oss online via vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 9X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 9X för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 9X
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/