Reparation av framkamera Huawei Honor 9

TillgänglighetI lager
SKU
hon081
799,00 kr
Brands:

Framkamera på Huawei Honor 9 går snabbt och effektivt att laga hos Fixiphone. Har du märkt av svårigheter att medverka i videosamtal eller ta selfies är detta ett bra alternativ för dig. Lämna in din Huawei Honor 9 på reparation hos Fixiphone idag, antingen i någon av våra många butiker eller online via vår webbshop, så reparerar vi den direkt i butiken. Vi använder delar av originalkvalitet när vi reparerar framkameran på din Huawei Honor 9 vilket gör att du kan förvänta dig samma resultat som innan skadan. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 9 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 9 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 9
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/