Reparation av framkamera Huawei Honor 8

TillgänglighetI lager
SKU
hon067
799,00 kr
Brands:

Är framkameran på din Huawei Honor 8 trasig? Blir seflies suddiga eller kan inte dina nära och kära se dig via videosamtal? Hos Fixiphone erbjuder våra certifierade mobilreparatörer all sin kunskap för att snabbt och säkert reparera kameran på framsidan av din Huawei Honor 8 med originaldelar. Lämna in den på Drop-in i dag så får du tillbaka den med fullt fungerande framkamera redan samma dag. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och du kan alltid ta kontakt med oss via vår webbshop online. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 8 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 8 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 8
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/