Reparation av framkamera Huawei Honor 8 X

TillgänglighetI lager
SKU
hon060
799,00 kr
Brands:

Kan du inte längre skicka snygga selfies till dina vänner eller visa upp dig för nära och kära i videosamtal på grund av trasig framkamera på din Huawei Honor 8 X? Låt det inte beklämma dig, lämna in din Huawei Honor 8 X på professionell reparation i en Fixiphonebutik nära dig idag. Vi reparerar kameran på framsidan av din Huawei med originaldelar direkt i butiken när du lämnar in den på Drop-in. Om det passar dig bättre finns vi också online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone för snabb och effektiv reparation av din Huawei Honor 8 X framkamera.

Byt framkamera på Huawei Honor 8 X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 8 X för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 8 X
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/