Reparation av framkamera Huawei Honor 5X

TillgänglighetI lager
SKU
hon032
799,00 kr
Brands:

Hos Fixiphone reparerar våra erfarna experter din Huawei Honor 5X framkamera på Drop-in direkt i butiken. Är framkmaeran på din Huawei trasig? Vad väntar du på, lämna in den på lagning hos någon av våra butiker idag, eller kontakta oss online i vår webbshop. Vi använder alltid delar av originalkvalitet när vi reparerar din Huawei framkamera så att resultatet blir likvärdigt det innan skadan. Vi ses hos Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 5X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 5X för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 5X
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/