Reparation av backkamera Samsung Note 7

TillgänglighetI lager
SKU
samnote-005
1 299,00 kr
Brands:

Idag så dokumenterar det flesta smartphone användare sina dagliga liv med bilder via sina mobiltelefoner. Gör du detsamma så kan den här reparationen vara värt att göra på din Samsung Note 7 om bakkameran gått sönder. Tar din Samsung suddiga bilder, bilder med dålig kontrast eller har blixten slutat att fungera? Då är kameran trasig. När du lämnar in din Samsung Note 7 hos oss på Fixiphone så kommer vi bara att använda originalreservdelar då vi reparerar enheten och alla våra tekniker som jobbar på Fixiphone har stor erfarenhet av reparationer. För att du som kund ska få den bästa servicen.

Laga kamera Samsung Note 7 hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Samsung Note 7 inom en timme och erbjuder månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Samsung Note 7
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.