Reparation av backkamera Huawei P30 Pro

TillgänglighetI lager
SKU
hup044
699,00 kr
Brands:

Huawei P 30 Pro kommer med en bakkamera som mäter sig med de bästa i branschen. Det är såklart önskvärt att den behåller samma höga kvalitet som när du införskaffade den. Har du märkt av att bilderna du tar inte håller samma kvalitet som när den var ny? Blir bilderna grumliga eller suddiga, eller går det inte längre att fotografera alls? Välkommen att lämna in din Huawei på reparation av bakkamera i en Fixiphonebutik nära dig eller kontakta oss online via vår webbshop. Och du, kom ihåg ordspråket: Den bästa kameran är den du har med dig. Vi ses hos Fixiphone.

Laga kamera Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei P30 Pro inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei P30 Pro
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.