Reparation av backkamera Huawei P30 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hup039
699,00 kr
Brands:

Är din Huawei P30 Lite bakkamera sönder? Blir bilderna som du tar suddiga eller grumliga eller går det inte alls att fotografera? Då är det dags att kontakta oss på Fixiphone. Våra rutinerade tekniker har arbetat med mobilreparation under flera år och kan reparera kameran på baksidan av din Huawei P30 Lite snabbt och smidigt medan du uträttar ärenden eller tar en fika. Vi använder originaldelar när vi reparerar din Huawei så att du kan förvänta dig samma höga standard som hos en ny Huawei. Välkommen att lämna in din Huawei till en Fixiphonebutik nära dig idag så hjälper vi dig. Dessutom finns vi alltid online i vår webbshop. Vi ses hos Fixiphone.

Laga kamera Huawei P30 Lite hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei P30 Lite inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei P30 Lite
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/