Reparation av backkamera Huawei P20 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hup027
699,00 kr
Brands:

Den bästa kameran är den du har med dig, och har du med dig din Huawei P20 Lite är det den bästa kameran för tillfället. Därför är det positivt om den fungerar. Om du har en Huawei P20 Lite som har en trasig kamera, den kanske tar suddiga eller grumliga bilder eller inte går att fotografera med över huvud taget, är det dags att reparera bakkameran. Hos Fixiphone erbjuder vi professionell reparation av din Huawei P20 Lite bakkamera till ett förmånligt pris. Våra certifierade tekniker lagar kameran på baksidan av din Huawei snabbt och effektiv och det är mycket mer miljövänligt och prisvärt än att köpa en ny Huawei P20 Lite. Lämna in din Huawei till någon av våra butiker idag eller besök oss online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Laga kamera Huawei P20 Lite hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei P20 Lite inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei P20 Lite
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/