Reparation av backkamera Huawei Mate 20

TillgänglighetI lager
SKU
hwm010
899,00 kr
Brands:

Huawei Mate 20 tar riktigt bra bilder för sin prisklass med tre kameror på baksidan i en elegant designad kvadrat med blixt. Om någon av kamerorna inte fungerar som de ska är det såklart irriterande när bilderna tappar i kvalitet. De kanske inte längre kan fokusera som förr eller fungerar inte vidvinkel funktionen? Oavsett var felet ligger finns lösningen hos Fixiphone. Våra certifierade mobilreparatörer har expertisen som krävs för att snabbt och säkert reparerar din Huawei Mate 20 bakkamera med delar av originalkvalitet så att du kan förvänta dig samma utmärkta resultat som när din Huawei var ny. Alla våra butiker runtom landet erbjuder Drop-in och du kan alltid nå oss online i vår webbshop. Besök oss idag för en kameraupplevelse i världsklass i din handflata. Välkommen till Fixiphone.

Laga kamera Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei Mate 20 inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei Mate 20
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/