Reparation av backkamera Huawei Honor 9X

TillgänglighetI lager
SKU
hon087
799,00 kr
Brands:

När du köpte din Huawei Honor 9X köpte du inte bara en traditionell telefon, utan också en kamera av hög kvalitet lokaliserad på baksidan av mobilen. Har du märkt att den inte tar lika bra bilder som förr eller inte visar någonting när du ska fota? Det går snabbt och säkert att fixa hos Fixiphone. Våra erfarna tekniker använder delar originalkvalitet för att reparera din bakkamera vilket gör att du kan förvänta dig samma goda resultat som när den var ny. Välkommen att besöka oss idag, antingen i butik eller online via vår webbshop, för en professionell reparation. Vi ses hos Fixiphone.

Laga kamera Huawei Honor 9X hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei Honor 9X inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei Honor 9X
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.