Reparation av backkamera Huawei Honor 5C-7 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hon024
799,00 kr
Brands:

Om din bakkamera på Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite inte fungerar som förr finns lösningen hos Fixiphone. Vi använder delar av originalkvalitet för att reparera din Huawei bakkamera och levererar den med samma goda kvalitet på kameran som innan skadan skedde, redan samma dag som du lämnar in den för reparation. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och dessutom online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone för professionell reparation av din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite bakkamera.

Laga kamera Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei Honor 5C-7 Lite
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.