OnePlus 7T Pro reparation av baksida

TillgänglighetI lager
SKU
onp032
799,00 kr
Brands:

Med våra växande krav på en fin design så ger en hel baksida till din OnePlus 7T Pro ett lyft för hela telefonen. Baksidan finns till för att hålla ihop telefonens baksida och ram samt skydda invändig elektronik. En hel baksida gör även din telefon mer attraktiv om du sedan ska sälja den. Kom in till oss på Fixiphone så lagar vi baksidan till din OnePlus 7T Pro snabbt och smidigt.

Byte av glasbaksida OnePlus 7T Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din OnePlus 7T Pro för glasbaksida till oss. Vi lagar din OnePlus 7T Pro baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:OnePlus 7T Pro reparation av baksida
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.