N400 Venomous Golden Leaves - iPhone 7/8 Plus

TillgänglighetI lager
SKU
18_400_3050_i78P
299,00 kr
Rosa är för så många favoritfärger och finns alltid på topplistorna på de flesta designers. Det har blivit en tydlig färgtrend för den nya säsongen. Färgen ger en feminin, elegant touch till de flesta kläder och är fräsch och fräsch Känns. Hill Pink Mobile Case känns mjukt och glamoröst och är en viktig fokusfärg. Skugga som matchar det kommer inte att göra dig fel med en naturlig ton. Rosa har blivit en klassiker och för alla årstider Är en färg. [divider width="full"]
  • N 300 ° 300-serien एक En magneto som magnetiskt mobilt hölje. Samverkar med förälderfunktionen. Detta gör det möjligt att fästa mobila skydd på metallytor. * Magneten är utrustad med magneter som inte påverkar telefonen.
  • Mobilhölje är ett hållbart vegetariskt vänligt MIMMICTECH-material som är godkänt enligt Reach, CPSIA och CA65 regler och har inget märke under året. Som djur lever jag som lim eller stege.
  • MARVÃLLLES Mobilöverdrag är alla kompatibla med och för stöd för trådlös laddning (Qi).
  • Superb, premium kameraskydd som skyddar linser, blixt och indikatorer, avsedda att skydda men att skapa ett utmärkt uttryck och en premiumkänsla. *
  • Hela kontaktkontakter - Öppna öppna kontakter som ger enkel åtkomst till knappar / exit för användaren.
  • Mjukt ultrafibermaterial från botten och inuti mobilkåpan för mjuk kontakt med din telefon. Skalet är gjutet för att passa perfekt för mobiltelefoner.
Write Your Own Review
Du recenserar:N400 Venomous Golden Leaves - iPhone 7/8 Plus
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.