N400 Venomous Geometry - iPhone 7/8 Plus

TillgänglighetI lager
SKU
18_400_3051_i78P
299,00 kr
Rosa är för så många favoritfärger och finns alltid på topplistorna på de flesta designers. Det har blivit en tydlig färgtrend för den nya säsongen. Färgen ger en feminin, elegant touch till de flesta kläder och är fräsch och fräsch Känns Hill Hill Pink känns mjuk och glamorös när det gäller mobil och är en viktig fokusfärg. Nyanser som sammanfaller med det kommer aldrig att göra dig fel med en naturlig ton. Pink har blivit en klassiker och av året. Det finns en färg för alla årstider. [divider width="full"]
  • N ° ° 300-serien är magnetiska mobilkåpor som samverkar med den ursprungliga MAGNET®®-funktionen. Detta gör det möjligt att fästa mobila skydd på metallytor. * Utrustad med säkra magneter som inte påverkar telefonen.
  • Mobilhöljet är tillverkat av hållbart vegetariskt vänligt MIMMICTECH â TECH „material som är godkänt enligt Reach, CPSIA och CA65 föreskrifter och har inga markeringar. Djuret lever i form av gummi eller läder.
  • MARVÃLLLES Mobilöverdrag är alla kompatibla med och stödjer trådlös laddning (Qi).
  • Superb, premium kameraskydd som skyddar linser, blixt och indikatorer, avsedda att vara säkerhet men att skapa ett bra uttryck och en premiumkänsla. *
  • Full Kontakt Kontakt - Öppen åtkomst som ger enkel åtkomst till knappen / utgången för användaren.
  • Mjukt ultrafibermaterial i mobilhöljet för nära och mjuk kontakt med din telefon. Skalet är perfekt för mobiltelefoner.
Write Your Own Review
Du recenserar:N400 Venomous Geometry - iPhone 7/8 Plus
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/