N400 Velvet Golden Pink - iPhone 7/8 Plus

TillgänglighetI lager
SKU
18_400_3020_i78P
299,00 kr
Rosa är för så många favoritfärger och finns alltid på topp 5-listorna för de flesta designers. Det har blivit en tydlig färgtrend för den nya säsongen. Färgen ger en feminin, elegant touch till de flesta kläder och känns fräsch och malad Skugga. Du kommer aldrig att gå fel med naturliga toner. [divider width="full"]
  • N ° ° 300-serien är magnetiska mobilkåpor som samverkar med den ursprungliga MAGNET®®-funktionen. Detta gör det möjligt att fästa mobila skydd på metallytor. * Utrustad med säkra magneter som inte påverkar telefonen.
  • Mobilhöljet är tillverkat av hållbart vegetariskt vänligt MIMMICTECH â TECH „material som är godkänt enligt Reach, CPSIA och CA65 föreskrifter och har inga markeringar. Djuret lever i form av gummi eller läder.
  • MARVÃLLLES Mobilöverdrag är alla kompatibla med och stödjer trådlös laddning (Qi).
  • Superb, premium kameraskydd som skyddar linser, blixt och indikatorer, avsedda att vara säkerhet men att skapa ett bra uttryck och en premiumkänsla. *
  • Full Kontakt Kontakt - Öppen åtkomst som ger enkel åtkomst till knappen / utgången för användaren.
  • Mjukt ultrafibermaterial i mobilhöljet för nära och mjuk kontakt med din telefon. Skalet är perfekt för mobiltelefoner.

    Obs! iPhone 6 / 6S-användare “Du måste ta bort kameraskyddet från locket för att kunna använda produkten med din telefon!

Write Your Own Review
Du recenserar:N400 Velvet Golden Pink - iPhone 7/8 Plus
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.