N400 Gatsby Golden Leaves - iPhone X/XS

TillgänglighetI lager
SKU
18_400_3022_iX
299,00 kr
Med en blandning av jordgubbar och plommon är Roseberry Mobile Mobile Shell-färg en perfekt följeslagare för både dag och natt. Kombinerat med ett fantastiskt kamerahölje och gulddetaljer på Finechand Mobile Shell och Winner. Med en mjuk struktur. Liten lutning. Genom att ge den karaktär och en speciell klassisk look är det garanterat din favorit. [divider width="full"]
  • N 300 ° 300-serien एक En magneto som magnetiskt mobilt hölje. Samverkar med förälderfunktionen. Detta gör det möjligt att fästa mobila skydd på metallytor. * Magneten är utrustad med magneter som inte påverkar telefonen.
  • Mobilhölje är ett hållbart vegetariskt vänligt MIMMICTECH-material som är godkänt enligt Reach, CPSIA och CA65 regler och har inget märke under året. Som djur lever jag som lim eller stege.
  • MARVÃLLLES Mobilöverdrag är alla kompatibla med och för stöd för trådlös laddning (Qi).
  • Superb, premium kameraskydd som skyddar linser, blixt och indikatorer, avsedda att skydda men att skapa ett utmärkt uttryck och en premiumkänsla. *
  • Full kontaktinteraktion - Öppna smidig öppen som ger användaren enkel åtkomst till knappen / utgången på telefonen.
  • Mjukt ultrafibermaterial inuti mobilhöljet för hälsosam och mjuk kontakt med din telefon. Skalet är gjutet för att passa perfekt för mobiltelefoner.

    Obs! Använder iPhone 6 / 6S - Du måste ta bort kamerakåpan från locket för att kunna använda produkten som används i telefonen!

Write Your Own Review
Du recenserar:N400 Gatsby Golden Leaves - iPhone X/XS
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/