N400 Gatsby Golden Leaves - iPhone 7/8 Plus

TillgänglighetI lager
SKU
18_400_3022_i78P
299,00 kr
Beroende på var du är i världen representerar ormar ett brett spektrum av olika betydelser. På ett eller annat sätt fångar de din fantasi och utan tvekan båda reptilmönstren. Attraktiv och attraktiv, men ändå giftig [divider width="full"]
  • N 300 ° 300-serien एक En magneto som magnetiskt mobilt hölje. Samverkar med förälderfunktionen. Detta gör det möjligt att fästa mobila skydd på metallytor. * Magneten är utrustad med magneter som inte påverkar telefonen.
  • Mobilhölje är ett hållbart vegetariskt vänligt MIMMICTECH-material som är godkänt enligt Reach, CPSIA och CA65 regler och har inget märke under året. Som djur lever jag som lim eller stege.
  • MARVÃLLLES Mobilöverdrag är alla kompatibla med och för stöd för trådlös laddning (Qi).
  • Superb, premium kameraskydd som skyddar linser, blixt och indikatorer, avsedda att skydda men att skapa ett utmärkt uttryck och en premiumkänsla. *
  • Full kontaktinteraktion - Öppna smidig öppen som ger användaren enkel åtkomst till knappen / utgången på telefonen.
  • Mjukt ultrafibermaterial inuti mobilhöljet för hälsosam och mjuk kontakt med din telefon. Skalet är gjutet för att passa perfekt för mobiltelefoner.

    Obs! Använder iPhone 6 / 6S - Du måste ta bort kamerakåpan från locket för att kunna använda produkten som används i telefonen!

Write Your Own Review
Du recenserar:N400 Gatsby Golden Leaves - iPhone 7/8 Plus
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/