N301 Basic Walnut Dark Brown Smooth Silver iPhone 7/8Plus

TillgänglighetI lager
SKU
17_301_3625-19_i7-8P
299,00 kr
Svart är svart, det kan aldrig gå fel! Med Midnight Black No 307 gräver du alltid en värld. Det är lätt att matcha dina kläder och med silverdetaljer. Det är bara ett stilmedvetet uttryck Vackert praktiskt signaturmönster ger det ett unikt utseende. Nord- och sydpolen, magnetiska och Goren- och norrsken ovanför oss. Blanda det med dina favoritskor eller sneakers, ditt bälte, klockrem eller armband. [divider width="full"]
  • N 300 ° 300-serien एक En magneto som magnetiskt mobilt hölje. Samverkar med förälderfunktionen. Detta gör det möjligt att fästa mobila skydd på metallytor. * Magneten är utrustad med magneter som inte påverkar telefonen.
  • Mobilhölje är ett hållbart vegetariskt vänligt MIMMICTECH-material som är godkänt enligt Reach, CPSIA och CA65 regler och har inget märke under året. Som djur lever jag som lim eller stege.
  • MARVÃLLLES Mobilöverdrag är alla kompatibla med och för stöd för trådlös laddning (Qi).
  • Superb, premium kameraskydd som skyddar linser, blixt och indikatorer, avsedda att skydda men att skapa ett utmärkt uttryck och en premiumkänsla. *
  • Full kontaktinteraktion - Öppna smidig öppen som ger användaren enkel åtkomst till knappen / utgången på telefonen.
  • Mjukt ultrafibermaterial inuti mobilhöljet för hälsosam och mjuk kontakt med din telefon. Skalet är gjutet för att passa perfekt för mobiltelefoner.
Write Your Own Review
Du recenserar:N301 Basic Walnut Dark Brown Smooth Silver iPhone 7/8Plus
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.