iPhone 11 Pro Max skärmbyte Tredjepartstillverkad

TillgänglighetI lager
SKU
ip352
2 999,00 kr
Brands:

Detta är ett bra alternativ för dig som är less på repor, sprickor, trasig LCD eller touch. Finns det pixlar på din iPhone 11 Pro Max skärm som är trasiga? Det kan lätt hända efter år av slitage. Kom in till oss på Fixiphone för ett snabbt och professionellt byte av iPhone skärm. Vi byter till en tredjepartstillverkad iPhone 11 Pro Max skärm av hög kvalitet så att du kan njuta av din mobil som det är tänkt.

Byta skärm iPhone 11 Pro Max Tredjepartstillverkad hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPhone 11 Pro Max för skärmbyte till oss. Vi lagar din iPhone 11 Pro Max skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
kvalite Tredjepartstillverkad
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 11 Pro Max skärmbyte Tredjepartstillverkad
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.