iPhone 11 Pro Max skärmbyte A Kvalitet

TillgänglighetI lager
SKU
ip351
3 999,00 kr
Brands:

Är iPhone 11 Pro Max lika scharmig med repor, sprickor, trasig LCD eller tocuh? Nja... Visst är det irriterande när pixlar är sönder och inte fungerar? Det tycker vi på Fixiphone också. Vi har många års erfarenhet av att laga iPhone och vi byter din iPhone 11 Pro Max skärm professionellt och effektivt. Kom in till oss på Fixiphone så byter vi din skärm på en timme. Helt ny skärm av högsta A kvalitet.

Byta skärm iPhone 11 Pro Max A Kvalitet hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPhone 11 Pro Max för skärmbyte till oss. Vi lagar din iPhone 11 Pro Max skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
kvalite A Kvalitet
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 11 Pro Max skärmbyte A Kvalitet
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.