iPhone 11 Pro Max felsökning/ vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
ip368
350,00 kr
Brands:

Funderar du på om någonting i din iPhone 11 Pro Max är trasigt eller inte fungerar som det ska? Efter ett tag kan skador uppstå inuti mobilen som påverkar dess funktion. Det kan vara att iPhone 11 Pro Max tappats, slitits ut av användning eller kanske det finns en vattenskada. Därför erbjuder vi på Fixiphone felsökning av din mobil. Våra experter kontrollerar ifall det finns någonting som är sönder i mobilen och ifall du vill reparera felet bjuder vi på kostanden för felsökningen. Välkommen på Drop-in.

Laga vattenskadad iPhone 11 Pro Max hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din iPhone 11 Pro Max för att laga vattenskador. Vi lagar din iPhone 11 Pro Max samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 11 Pro Max felsökning/ vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/