iPhone 11 Pro Max batteribyte Tredjepartstillverkad

TillgänglighetI lager
SKU
ip354
799,00 kr
Brands:

Händer det att du laddar din iPhone 11 Pro Max till 100% bara för att behöva leta både laddare och eluttag innan lunch? Då är det dags för ett batteribyte. Vi på Fixiphone byter batteri på din iPhone 11 Pro Max snabbt och professionellt. Kom in till oss en timme och gå vidare med fulladdat tredjepartstillverkat batteri, på riktigt. Välkommen in!

Byt batteri iPhone 11 Pro Max Tredjepartstillverkad hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din IPhone 11 Pro Max för batteribyte till oss. Vi byter din IPhone 11 Pro Max batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
kvalite Tredjepartstillverkad
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 11 Pro Max batteribyte Tredjepartstillverkad
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.